Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731123716

Amistoso 731123716 Información oficial sobre el partido 731123716 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido 5 - 1 Ruttys UD Alineación oficial del equipo 'Ruttys UD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
J.NAVARRO Alineación oficial del equipo 'J.NAVARRO' en el partido 5 - 0 Ruttys UD Alineación oficial del equipo 'Ruttys UD' en el partido
Tiene un resultado normal 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

J.NAVARRO

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Jesús Cruz de J.NAVARRO, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jesús Cruz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, J.NAVARRO es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Valentín Mossos es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Oriol Fernández Moreno va augmentar la diferència de J.NAVARRO a 4 - 1 des del punt de penal.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 78 minuts, Lorenzo Palma va superar per velocitat Benvingut Roger per posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): J.NAVARRO va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lorenzo Palma va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alexandru Dolete.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bernát Boczkó va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Alexandru Dolete va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Cruz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El J.NAVARRO ho intentava per la dreta per mitjà de Oriol Fernández Moreno, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jesús Cruz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Ruttys UD

Goles Goles

  • 160 Minuto 13 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Uriel Montagut va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 13: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Uriel Montagut quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Òscar Iborra de Ruttys va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.