Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731123447

Amistoso (Int.) 731123447 Información oficial sobre el partido 731123447 en Hattrick

24.04.2024 16:30:00

PowerMeToo Alineación oficial del equipo 'PowerMeToo' en el partido 5 - 0 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
PowerMeToo Alineación oficial del equipo 'PowerMeToo' en el partido 9 - 0 Atak of da Bal-Hedz Alineación oficial del equipo 'Atak of da Bal-Hedz' en el partido
Es un cenizo 8.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PowerMeToo

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PowerMeToo contenien la respiració mentre en Sadettin Layık s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Lars Pettersen va incrementar l'avantatge de PowerMeToo amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hannibal Ølholm va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Sadettin Layık va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): PowerMeToo va aconseguir el 5 - 0 quan Sadettin Layık va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Gad Blatman va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): PowerMeToo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Sadettin Layık va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Edgar Guilleuma al minut 82 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yetkin Altınay va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El PowerMeToo ho intentava per la dreta per mitjà de Yetkin Altınay, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 219 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a PowerMeToo va estar a punt d'arribar en un córner. En Wojciech Szymkowski va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Atak of da Bal-Hedz

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Bal-Hedz van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 29 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Mihai Gogoşanu, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bal-Hedz va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Riku Seijari, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Otto Kontinen de Bal-Hedz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juuso Lundell de Bal-Hedz es va guanyar la targeta groga merescudament.