Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731123227

Amistoso (Int., RC) 731123227 Información oficial sobre el partido 731123227 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Partinico Alineación oficial del equipo 'Partinico' en el partido 4 - 3 Team Letsnow Alineación oficial del equipo 'Team Letsnow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Partinico Alineación oficial del equipo 'Partinico' en el partido 3 - 3 Team Letsnow Alineación oficial del equipo 'Team Letsnow' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Partinico

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Fausto Falchi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Partinico.
  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 37, Johnny Bechelli de Partinico empatava el partit: 2 - 2.
  • 105 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Filiberto Parisotto va descol·locar totalment la defensa contrària i Fausto Falchi no va perdonar i va marcar el 3 - 3.
  • 122 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Partinico, atacant per l'esquerra al minut 96, va aprofitar el magnífic llançament de Roberto Albesano per agafar avantatge al marcador: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Partinico van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Johnny Bechelli va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Al minut 62, Andrea Domenici arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en António Paulo Ferreira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 93 (Ocasión por la izquierda): Partinico va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Patrizio Angeletti va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Axel Vissers.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andrea Domenici de Partinico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patrizio Angeletti de Partinico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Fausto Falchi de Partinico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 109 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Patrizio Angeletti va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Team Letsnow

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Als 19 minuts de partit, Jorg Marchand de Letsnow va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 27 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Jorg Marchand al minut 27 va permetre a Letsnow prendre avantatge per 1 - 2.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Letsnow va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 80. Jeffie Wilmet va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Jorg Marchand, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Jeffie Wilmet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Natale Salmi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Jeffie Wilmet quasi aconsegueix empatar per Letsnow al minut 114, però Natale Salmi va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ginés Pitschon.