Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731123214

Amistoso (Int., RC) 731123214 Información oficial sobre el partido 731123214 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Priapo69 Alineación oficial del equipo 'Priapo69' en el partido 5 - 2 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Priapo69 Alineación oficial del equipo 'Priapo69' en el partido 5 - 0 Corrala F.C. Alineación oficial del equipo 'Corrala F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Priapo69

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Priapo69 prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Küre Gribi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Priapo69 s'esgargamellaven dempeus per esperonar Herman Tran que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 82 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 124 Minuto 85 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 85 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Mikey DeHart. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Maurizio Raiola de Priapo69 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Priapo69 va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nils Nettelbladt va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Maurizio Raiola va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Herman Tran! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ulf-Göran Sörensson.

Corrala F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Als 25 minuts de partit, Heribert Quelet de Corrala va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 136 Minuto 66 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Nils Nettelbladt va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Hilmer Göransson se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 2 al minut 66 per a Corrala.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Jan Vrzal va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Es duien 57 minuts de partit jugats quan Jean-Marie Berthier va estar a punt de posar per davant a Corrala amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mariano Godzik va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hilmer Göransson de Corrala va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86 del partit, Hilmer Göransson de l'equip Corrala, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.