Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122408

Amistoso (Int., RC) 731122408 Información oficial sobre el partido 731122408 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

CD Maspalomas Alineación oficial del equipo 'CD Maspalomas' en el partido 2 - 3 PavariB Alineación oficial del equipo 'PavariB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Maspalomas Alineación oficial del equipo 'CD Maspalomas' en el partido 2 - 0 PavariB Alineación oficial del equipo 'PavariB' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Maspalomas

Goles Goles

  • 100 Minuto 64 (Gol de falta): Al minut 64, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Daniel Niezgoda anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.
  • 110 Minuto 71 (Gol de falta): L'empat per part de Maspalomas va arribar al minut 71 quan Daniel Niezgoda va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Maspalomas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jakub Zamkowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Daniel Niezgoda de Maspalomas va intentar batre la porteria rival al minut 25 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Isaia Quirino va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 61 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Daniel Niezgoda va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

PavariB

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Ernst Schmuden va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a PavariB.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): En Ernst Schmuden va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de PavariB va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Ernst Schmuden, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 3.