Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122361

Amistoso (Int., RC) 731122361 Información oficial sobre el partido 731122361 en Hattrick

23.04.2024 21:15:00

Buffalo Pd Alineación oficial del equipo 'Buffalo Pd' en el partido 2 - 3 AD Morsas Alineación oficial del equipo 'AD Morsas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Buffalo Pd Alineación oficial del equipo 'Buffalo Pd' en el partido 2 - 1 AD Morsas Alineación oficial del equipo 'AD Morsas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,8 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buffalo Pd

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Passat el minut 23 de joc, Angel Petrunov facilitava les coses al Buffalo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 120 Minuto 78 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 78, indicava inequívocament que en Angel Petrunov va saber trobar la xarxa rival. Buffalo desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Buffalo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 74, quan Lyuben Kaishev va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ivan Stoykov va estar a punt d'acabar en gol al minut 92, però el porter visitant Mathias Schneidershof va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Anton Belivanov de Buffalo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yordan Dermendzhiev de Buffalo es va guanyar la targeta groga merescudament.

AD Morsas

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Morsas va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Fernando Planas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Manuel Herratiz, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 81.
  • 172 Minuto 99 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miguel Cascajares quedar desmarcat i marcar per a Morsas al minut 99. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Morsas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miguel Cascajares, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Herratiz.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Pezzini de Morsas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.