Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731122299

Amistoso (Int.) 731122299 Información oficial sobre el partido 731122299 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

arezzo fc Alineación oficial del equipo 'arezzo fc' en el partido 2 - 1 Zlatan Ibrahimović Alineación oficial del equipo 'Zlatan Ibrahimović' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
arezzo fc Alineación oficial del equipo 'arezzo fc' en el partido 4 - 0 Zlatan Ibrahimović Alineación oficial del equipo 'Zlatan Ibrahimović' en el partido
Tiene mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arezzo fc

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Riccardo Chiavazzo s'emportà una gran ovació del públic local al minut 73, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): arezzo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 78 Riccardo Chiavazzo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Piero Di Nanni va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Mohsen Gilaninejad va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Teodoro Joaquim va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): En Andrea Mingarelli es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Cataldo Alboreto va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Gianrico Bordigato va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Teodoro Joaquim va estar a punt de marcar al minut 47 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): arezzo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Andrea Mingarelli en un 1 contra 1 amb el porter Mohsen Gilaninejad, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Teodoro Joaquim gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mohsen Gilaninejad va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leopold Notz de arezzo es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Zlatan Ibrahimović

Goles Goles

  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Vahid Asadi era molt més ràpid que el defensa Riccardo Chiavazzo. Al minut 36, el jugador de IBRA va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jalil Chekad es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Atash Azargoun de IBRA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.