Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731121492

Amistoso 731121492 Información oficial sobre el partido 731121492 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Kaizen Island Fury Alineación oficial del equipo 'Kaizen Island Fury' en el partido 3 - 3 Rodillita FC Alineación oficial del equipo 'Rodillita FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kaizen Island Fury Alineación oficial del equipo 'Kaizen Island Fury' en el partido 3 - 2 Rodillita FC Alineación oficial del equipo 'Rodillita FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaizen Island Fury

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Óscar Ellaurri va donar a Kaizen un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Kaizen va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Clint Ryan des de dins de l'àrea.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador Oğuz Pasiner de Kaizen, després de 78 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fernando Cascabuey. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Kaizen per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Oğuz Pasiner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Kaizen va estar a punt de posar-se per davant al minut 90 però Oğuz Pasiner va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentín Vivaldo de Kaizen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Clint Ryan de Kaizen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Clint Ryan de Kaizen es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 84.

Rodillita FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rodillita van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Dídac Vilamala va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 53 minuts Dídac Vilamala va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Als 81 minuts de partit, Stefan Zech de Rodillita va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, 洪 (Hong) 智伟 (Zhiwei) quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Salvador Gabaldón va fer una magnífica centrada, però la rematada de Saigots Iurrita va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 251 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Antonio Atacaite va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Pepe Burón.