Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120928

Amistoso (Int., RC) 731120928 Información oficial sobre el partido 731120928 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

SV Klein Belitz Alineación oficial del equipo 'SV Klein Belitz' en el partido 2 - 4 Gypsy Santako Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SV Klein Belitz Alineación oficial del equipo 'SV Klein Belitz' en el partido 2 - 1 Gypsy Santako Alineación oficial del equipo 'Gypsy Santako' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Klein Belitz

Goles Goles

  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Antonio Benito de Belitz va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gaétan Staelens que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 3 al marcador.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Garry Vagner trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Tristan Jean-Marie va estar a punt d'empatar per a Belitz quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Melquíades Silveira va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Belitz va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tristan Jean-Marie va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Garry Vagner no oblidarà el que li va passar durant el minut 63. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christoph Kampl de Belitz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Gypsy Santako

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Santako agafava avantatge al minut 13 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ignacio Arenas amb mestria.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Coré Llamazares va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a Santako l'avantatge per 0 - 3. Raúl Pinedo Salazar en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Aman Trujillo de Santako va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Joan Casaban va poder marcar per a Santako en un servei de cantonada picat per en Javier Cagide quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Javier Iturmendi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Santako va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Arenas de Santako la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.