Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120837

Amistoso (RC) 731120837 Información oficial sobre el partido 731120837 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Castellnovo C.F. Alineación oficial del equipo 'Castellnovo C.F.' en el partido 2 - 4 Gorduleos Alineación oficial del equipo 'Gorduleos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castellnovo C.F. Alineación oficial del equipo 'Castellnovo C.F.' en el partido 4 - 0 Gorduleos Alineación oficial del equipo 'Gorduleos' en el partido
Tiene mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castellnovo C.F.

Goles Goles

  • 114 Minuto 72 (Gol de penalti): Després de 72 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Castellnovo, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Leo Svensson de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Flurim Havari va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Gino Bompiedi de Castellnovo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 56, però no va estar gaire encertat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Jan Sietas de Castellnovo és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Gino Bompiedi de Castellnovo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Castellnovo Reza Chalbiani, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jesús Diáguez. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Castellnovo, Gust van Oudenallen, col·locà la pilota just a les mans d'en Jesús Diáguez. El marcador: 2 - 3.

Gorduleos

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Ramon Defilló entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Gorduleos, un peu providencial d'en Maciej Wojtysiak va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 93 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Delano Breijs no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sigurður Greipsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 107 (Ocasión por el centro): Al minut 107 de partit, Sigurður Greipsson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ramon Defilló anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Gorduleos.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fèlix Marmiñà va xutar fora per a Gorduleos, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Alrik Theimer va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Gorduleos a la tanda de penals: 2 - 3!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Gorduleos, Hartmut Schum, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.