Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120666

Amistoso (Int.) 731120666 Información oficial sobre el partido 731120666 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

Les chat de Sarry Alineación oficial del equipo 'Les chat de Sarry' en el partido 1 - 1 Real El Sol Alineación oficial del equipo 'Real El Sol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les chat de Sarry Alineación oficial del equipo 'Les chat de Sarry' en el partido 0 - 1 Real El Sol Alineación oficial del equipo 'Real El Sol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les chat de Sarry

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Kris Djonlič sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mircea Sandu que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Sarry van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Kris Djonlič va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sarry van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kristin Moğol va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sarry va anar a parar a la dreta de l'atac on en Johan Wolfgang Wunschik, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Armando Ardoni de Sarry va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Massimiliano Paccassoni es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real El Sol

Goles Goles

  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ildan Feiziev va anar directament als peus de Sebastian Mayeux que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sarry. La jugada d'estratègia del Real per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Joshua Colón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Adam Ugarteche, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Real va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 81, quan Luke Assauwer va quedar-se sol davant el porter Stefan Hofer, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Emiliano Guixós de Real va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.