Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731120615

Amistoso (Int., RC) 731120615 Información oficial sobre el partido 731120615 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Capitan Gredos Alineación oficial del equipo 'Capitan Gredos' en el partido 4 - 1 Hellas Deva Alineación oficial del equipo 'Hellas Deva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Capitan Gredos Alineación oficial del equipo 'Capitan Gredos' en el partido 5 - 1 Hellas Deva Alineación oficial del equipo 'Hellas Deva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capitan Gredos

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el Capitan va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sebas Novich, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alfonso Roquer de Capitan aconseguir un gol al minut 72 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Roberto García Barberá va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eladio Pulido es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Capitan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Eladio Pulido en un 1 contra 1 amb el porter Holger Hammarmar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 287 Minuto 38 (Ocasión tiro lejano): El Capitan se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 38, en Eladio Pulido va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jesus Veloso Barreto per poc que no incrementa el marcador al minut 41. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Holger Hammarmar va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Holger Hammarmar al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sebas Novich va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Capitan va deixar en bona posició a en Alex Frijan per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eladio Pulido de Capitan es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Hellas Deva

Goles Goles

  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Als 69 minuts de partit, Julien Blommaart de Hellas va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 26 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Yonah Polman va fer al minut 26 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Elroy Bormans, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Radek Boxan per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 40, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Radek Boxan de Hellas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.