Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118841

Amistoso (Int., RC) 731118841 Información oficial sobre el partido 731118841 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Sporting Gardena FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Gardena FC' en el partido 2 - 3 Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Gardena FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Gardena FC' en el partido 0 - 1 Sporting Ceitil Alineación oficial del equipo 'Sporting Ceitil' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Gardena FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sporting1 van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sven-Erik Corneliussen va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting1 va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ryan Cassola va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sporting1, l'equip va recuperar la pilota al minut 43 i va contraatacar. En Clemente Perillo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 93 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting1 van sortir al contraatac al minut 93, però Ryan Cassola va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 104 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Sporting1, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Zacharias Kladensky va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sporting1 Francesco Beccarini va intentar enganyar Gustaw Klauza amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Clemente Perillo va xutar fora per a Sporting1, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Timothy Capatti de Sporting1 és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Sporting1, Salvo Scarpacci, col·locà la pilota just a les mans d'en Gustaw Klauza. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Ahmet Turan Yılmaz va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.

Sporting Ceitil

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 38 (Ocasión de falta): En Eddie Granegger va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 38. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jogvilas Caplevas de Sporting2 es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Eddie Granegger de Sporting2, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Salvo Scarpacci en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Sporting2 David Nosas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Salvo Scarpacci es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sporting2 Víctor Caldevilla, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Salvo Scarpacci. El marcador continuava 1 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pedro Enasteasu de Sporting2 va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Sporting2, Manel Montilla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.