Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731118168

Amistoso (Int.) 731118168 Información oficial sobre el partido 731118168 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 5 - 2 Kolding NFC Alineación oficial del equipo 'Kolding NFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Objetivo 10 Alineación oficial del equipo 'Objetivo 10' en el partido 8 - 0 Kolding NFC Alineación oficial del equipo 'Kolding NFC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Objetivo 10

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 7, el Objetivo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Andrii Kozenko, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Luis Javier Gorozica va donar a Objetivo un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Armando Becerra va incrementar l'avantatge de Objetivo amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 134 Minuto 58 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Objetivo al minut 58, que va llançar ajustat al pal en Armando Becerra. 4 - 2 pels locals.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Objetivo a 5 - 2. Mikel Argiñao va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Miguel Robertet del Objetivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Objetivo va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Vífill Óskarsson va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Mikel Argiñao gairebé va marcar per a Objetivo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Objetivo ho intentava per la dreta per mitjà de Armando Becerra, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nacho Labraña de Objetivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Kolding NFC

Goles Goles

  • 170 Minuto 5 (Gol de falta): Karl Duchert va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 5. 0 - 1 per a Kolding.
  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 55, el jugador visitant Denis Roşioru va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.