Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731117848

Amistoso (Int.) 731117848 Información oficial sobre el partido 731117848 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Bears Club Alineación oficial del equipo 'Bears Club' en el partido 5 - 3 Panaderos Alcalá CD Alineación oficial del equipo 'Panaderos Alcalá CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bears Club Alineación oficial del equipo 'Bears Club' en el partido 5 - 0 Panaderos Alcalá CD Alineación oficial del equipo 'Panaderos Alcalá CD' en el partido
Tiene un resultado normal 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bears Club

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Després de 27 minuts de partit, Bill Christopher igualava per Bear en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 103 Minuto 39 (Gol por la derecha): Bear no perdien la fe, i al minut 39 del partit, Bill Christopher va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Bear aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Dariy Belyanchenko va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Bear va ser Witold Narkiewicz.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yossef Dworman, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Bear.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Adrian Duşmănescu quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 202 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan Corneliu Şaguna des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hristo Damyanov al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marian Fuciu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Yossef Dworman una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Hristo Damyanov va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benedetto Merli bedetti de Bear va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Panaderos Alcalá CD

Goles Goles

  • 139 Minuto 6 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Phillip Hage va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Yossef Dworman.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Brayan Farias entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Panaderos, un peu providencial d'en Phillip Hage va situar el 1-2 al panell digital.
  • 190 Minuto 35 (Gol de falta): El Brayan Farias va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Panaderos. 1-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Andrei-Ionuţ Chivari va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de István Verba que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.