Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731117258

Amistoso (Int., RC) 731117258 Información oficial sobre el partido 731117258 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Astarte Roma Alineación oficial del equipo 'Astarte Roma' en el partido 0 - 4 Krakožhia Alineación oficial del equipo 'Krakožhia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Astarte Roma Alineación oficial del equipo 'Astarte Roma' en el partido 0 - 5 Krakožhia Alineación oficial del equipo 'Krakožhia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Astarte Roma

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Roman Feldman va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vittorio Galbusera de Astarte la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Krakožhia

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 9 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Krakožhia. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Juan Menéndez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, Krakožhia va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Miguel Ángel Errazu, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 74 de partit va donar a Krakožhia l'avantatge per 0 - 3. Miguel Ángel Errazu en va ser l'anotador.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Xesús Saco va demostrar la seva experiència quan al minut 77 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 4. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Pietro Luca Boschetto va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Miguel Ángel Errazu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Carlos Serna al minut 35, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Mario Guerbillano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pietro Luca Boschetto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Miquel Sitjà es va quedar sol davant del porter, al minut 61. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Xesús Saco, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 70 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Krakožhia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Paco Ricart va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Ángel Errazu de Krakožhia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.