Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731116786

Amistoso (Int.) 731116786 Información oficial sobre el partido 731116786 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

ET City Alineación oficial del equipo 'ET City' en el partido 3 - 4 Fc Murhasaari Alineación oficial del equipo 'Fc Murhasaari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ET City Alineación oficial del equipo 'ET City' en el partido 2 - 1 Fc Murhasaari Alineación oficial del equipo 'Fc Murhasaari' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,5 % 5,8 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ET City

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 2, indicava inequívocament que en Ferran Bassa va saber trobar la xarxa rival. City desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Sergio Codes de City va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): City va obtenir un penal al minut 25, que va llançar a la perfecció Ferran Bassa. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Niceto Berrozo de City va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Rubén Leal que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Pierre Herados una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Lauri Mehtälä va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Ferran Bassa de City gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Arturo Ortega Molina va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Isaac Escalante de City va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 80, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pierre Herados es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Fc Murhasaari

Goles Goles

  • 153 Minuto 70 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Murhasaari seguien lluitant fins al final. Al minut 70, fruit d'aquests esforços, Santeri Rytilahti va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 139 Minuto 72 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Riku Ahonen! Un inimaginable dribbling sobre Abundio Osinde va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 2 per a Murhasaari.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Santeri Rytilahti va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 74.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Aapo Verronen va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Murhasaari van seguir progressant per la banda dreta. Ronni Kantelinen va tenir la seva oportunitat al minut 24, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.