Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115835

Amistoso (Int., RC) 731115835 Información oficial sobre el partido 731115835 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Velarde C.F. Alineación oficial del equipo 'Velarde C.F.' en el partido 1 - 3 Atletico Las Moreras Alineación oficial del equipo 'Atletico Las Moreras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Velarde C.F. Alineación oficial del equipo 'Velarde C.F.' en el partido 2 - 0 Atletico Las Moreras Alineación oficial del equipo 'Atletico Las Moreras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Velarde C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Julio Osorio Rojas s'emportà una gran ovació del públic local al minut 43, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Oriol Bertran quasi dona a VelardeCF l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Oriol Bertran es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): VelardeCF per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 81, quan Fedro Rodríguez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Salva Aguilar Bustamante va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): VelardeCF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yevhen Ochakovskiy va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kenneth Dingli.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): VelardeCF va estar a punt de posar-se per davant al minut 92 però Julio Osorio Rojas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 106 (Ocasión por el centro): VelardeCF enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Auguste Panier.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oriol Bertran de VelardeCF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atletico Las Moreras

Goles Goles

  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Cristi Bodocan era molt més ràpid que el defensa Salva Aguilar Bustamante. Al minut 31, el jugador de Atletico va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 101 (Gol de falta): André Otávio das Neves va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 101. 1 - 2 per a Atletico.
  • 181 Minuto 115 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Félix Delahaie de Atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 115 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Pierre-Baptiste Croset quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Cristi Bodocan va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Pierre-Baptiste Croset, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 61 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Tito Kuosmanen va rebre molts aplaudiments. Al minut 61 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.