Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115747

Amistoso (Int., RC) 731115747 Información oficial sobre el partido 731115747 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido 6 - 4 RACING II Alineación oficial del equipo 'RACING II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Órdago Alineación oficial del equipo 'Órdago' en el partido 4 - 4 RACING II Alineación oficial del equipo 'RACING II' en el partido
Tiene suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,0 % 39,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Órdago

Goles Goles

  • 103 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passava el minut 38 del matx, quan l'atent Tharwat Abd El Rasheed va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En 蕭 (Siao) 效昇 (Xiaosheng) sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tharwat Abd El Rasheed que, efectivament, va fer pujar el 2 - 4!
  • 100 Minuto 85 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en 蕭 (Siao) 效昇 (Xiaosheng). Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 85 de joc, que suposava el 3 - 4.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Després de 90 minuts de partit, Hashem Amr igualava per Z77 en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Z77 prenia la batuta de l'encontre al minut 98, quan en Fathi Bagher Shemirani va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 105 (Gol por la derecha): Z77 va aconseguir el 6 - 4 quan Tharwat Abd El Rasheed va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 99 (Ocasión evento especial córner peinado): Jorge Pardo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fathi Bagher Shemirani havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hashem Amr de Z77 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RACING II

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): RACING agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Radosław Fujarski amb mestria.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ruprecht Nützen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Koenmar Kolder de RACING l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 39 de partit.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al 48 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a RACING augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Oden Mårtensson es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Titus Geleijns després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gonzalo Merino va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): RACING va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 96, quan Koenmar Kolder va quedar-se sol davant el porter Gonzalo Merino, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Koenmar Kolder.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oden Mårtensson de RACING amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.