Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115408

Amistoso (Int.) 731115408 Información oficial sobre el partido 731115408 en Hattrick

25.04.2024 01:00:00

Bobcatzz Alineación oficial del equipo 'Bobcatzz' en el partido 6 - 0 Leyrium Club Alineación oficial del equipo 'Leyrium Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Bobcatzz Alineación oficial del equipo 'Bobcatzz' en el partido 5 - 0 Leyrium Club Alineación oficial del equipo 'Leyrium Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bobcatzz

Goles Goles

  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Joshep Ledezma sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Steffan Langgaard que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): Bobcatzz va aconseguir el 2 - 0 quan Claes Sunesson va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Bobcatzz. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Héctor Rubalcaba xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Bobcatzz va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Steffan Langgaard, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Héctor Rubalcaba es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Héctor Rubalcaba va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Joshep Ledezma gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giuseppe Omarini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 70 quan Hartwig Leis de Bobcatzz gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joshep Ledezma de Bobcatzz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Béla Fodor de Bobcatzz es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Leyrium Club

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Leyrium van seguir progressant per la banda dreta. Horea Vlăduşel va tenir la seva oportunitat al minut 29, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Lionel Gunn va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Víctor Amorrortu, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.