Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115219

Amistoso (Int.) 731115219 Información oficial sobre el partido 731115219 en Hattrick

24.04.2024 06:45:00

Grotanska Alineación oficial del equipo 'Grotanska' en el partido 3 - 4 The Crushed Velvetines Alineación oficial del equipo 'The Crushed Velvetines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Grotanska Alineación oficial del equipo 'Grotanska' en el partido 1 - 6 The Crushed Velvetines Alineación oficial del equipo 'The Crushed Velvetines' en el partido
Tiene suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grotanska

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Grotanska. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Abdul Fikiri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 26 i semblava que Grotanska desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Abdul Fikiri va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 2 per als visitants.
  • 190 Minuto 33 (Gol de falta): En Rajitha Bandāra va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Fonte Ferreira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Grotanska va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Abdul Fikiri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

The Crushed Velvetines

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ferdinand Wildemors que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Velvetines.
  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 19 una excel·lent centrada de Nikolay Busov va arribar a Dustin Claridge, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Velvetines van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 82, quan Winston Ricketts va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 84, quan Osvaldo Inri Rumi va posar els visitants Velvetines per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Dudley Walby va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vel Iyer va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el Velvetines va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Junior Sillan s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.