Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114727

Amistoso (Int.) 731114727 Información oficial sobre el partido 731114727 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Fc Afragolese Alineación oficial del equipo 'Fc Afragolese' en el partido 0 - 2 NINJAS ROJOS Alineación oficial del equipo 'NINJAS ROJOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Afragolese Alineación oficial del equipo 'Fc Afragolese' en el partido 0 - 2 NINJAS ROJOS Alineación oficial del equipo 'NINJAS ROJOS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Afragolese

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Loris Piacentile va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Afragolese que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gabriel Maroşan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Igor Kotlarski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

NINJAS ROJOS

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de NINJAS va ser finalitzada des de l'esquerra per Javier Pablo Nolde al minut 23. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, NINJAS va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Eibiti, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Bonaventura Girabau va estar a punt de posar per davant a NINJAS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alessandro Porcu va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Alessandro Porcu va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Javier Pablo Nolde, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Manuel Eibiti es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Manuel Eibiti va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.