Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113912

Amistoso (Int., RC) 731113912 Información oficial sobre el partido 731113912 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Patatas de la Huerta C.F. Alineación oficial del equipo 'Patatas de la Huerta C.F.' en el partido 8 - 0 ENTENTE MORTAGNAISE Alineación oficial del equipo 'ENTENTE MORTAGNAISE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Patatas de la Huerta C.F. Alineación oficial del equipo 'Patatas de la Huerta C.F.' en el partido 10 - 0 ENTENTE MORTAGNAISE Alineación oficial del equipo 'ENTENTE MORTAGNAISE' en el partido
Tiene mala suerte 9.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatas de la Huerta C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Lucian Amihăesei, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Patatas es posava per davant!
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Patatas va augmentar la diferència quan Fávila García de Cueto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, Patatas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Gutiérrez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): Als 30 minuts de joc, els nois de Patatas van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Fávila García de Cueto augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Juan Gutiérrez va incrementar l'avantatge de Patatas amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Patatas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Axel Matthieu va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Patatas va aconseguir el 7 - 0 quan Eligiusz Obajtek va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Patatas a 8 - 0. Lucian Amihăesei va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Patatas ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Gutiérrez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fávila García de Cueto per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sam Van Beneden va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

ENTENTE MORTAGNAISE

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): MORTAGNAISE van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Bas Mampaey no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.