Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113897

Amistoso (Int., RC) 731113897 Información oficial sobre el partido 731113897 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

At. Villakaos Alineación oficial del equipo 'At. Villakaos' en el partido 4 - 1 YOURITULEC Alineación oficial del equipo 'YOURITULEC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
At. Villakaos Alineación oficial del equipo 'At. Villakaos' en el partido 1 - 0 YOURITULEC Alineación oficial del equipo 'YOURITULEC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Villakaos

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ruşen Tolgay va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Denys Rassat per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Salvador Bethencourt va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 34 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 37 i semblava que Villakaos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Juan Carlos Torroja va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Villakaos va aconseguir el 4 - 1 quan Ivo Longly va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 22 quan Salvador Bethencourt de Villakaos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Salvador Bethencourt es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

YOURITULEC

Goles Goles

  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 63 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Hans-George Mecklenburger.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de YOURITULEC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Subhash Bhimrajka, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rénald Lonjon de YOURITULEC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ghazanfar Lashari de YOURITULEC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hans-George Mecklenburger.