Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112672

Amistoso (Int., RC) 731112672 Información oficial sobre el partido 731112672 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Mataró CD Alineación oficial del equipo 'Mataró CD' en el partido 2 - 1 AC Sabres Alineación oficial del equipo 'AC Sabres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mataró CD Alineación oficial del equipo 'Mataró CD' en el partido 1 - 2 AC Sabres Alineación oficial del equipo 'AC Sabres' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mataró CD

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, Zalán László va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Dionizy Nojek va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Mataró.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Crister Gustavsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Filip Hucl va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Anselmo De Pretto va sorprendre Filip Hucl amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Enric Adrobau de Mataró es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 廖 (Liao) 利明 (Liming) de Mataró va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

AC Sabres

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): En Gabriel Guida va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 35. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Vladislav Chudý, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jindřich Šlégr que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Adam Laža, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sabres va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Adam Laža va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Vladislav Chudý va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Břetislav Vajdík va marcar al minut 59 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sabres van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gustav Melša va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Adam Laža de Sabres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.