Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112235

Amistoso (Int., RC) 731112235 Información oficial sobre el partido 731112235 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

FC Abraxas Alineación oficial del equipo 'FC Abraxas' en el partido 1 - 5 Torres Montañez Alineación oficial del equipo 'Torres Montañez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Abraxas Alineación oficial del equipo 'FC Abraxas' en el partido 1 - 5 Torres Montañez Alineación oficial del equipo 'Torres Montañez' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Abraxas

Goles Goles

  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): Konstantin Bielke de FCA va demostrar les seves habilitats al minut 63 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 31 (Ocasión de falta): Josi Schwaighofer va xutar una falta al minut 31 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.

Torres Montañez

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): En Nontas Mpenetos va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 13. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 137 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Zygfryd Klimczak va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 23 de joc. Luis Diego Zea es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 62, Torres Mtñ va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ibrahim El Sharkawy.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, un xut de Zygfryd Klimczak des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Nontas Mpenetos va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Torres Mtñ.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després de 29 minuts, Luis Diego Zea va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Erhart Leutmezer va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Luis Diego Zea al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Simon Ospelt després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Erhart Leutmezer va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dino Cristina de Torres Mtñ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Ibrahim El Sharkawy de Torres Mtñ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wolfgang Ketelhodt de Torres Mtñ es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.