Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111709

Amistoso (Int.) 731111709 Información oficial sobre el partido 731111709 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Steaua de Penconia C.F. Alineación oficial del equipo 'Steaua de Penconia C.F.' en el partido 4 - 1 Acklam United Alineación oficial del equipo 'Acklam United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua de Penconia C.F. Alineación oficial del equipo 'Steaua de Penconia C.F.' en el partido 2 - 0 Acklam United Alineación oficial del equipo 'Acklam United' en el partido
Tiene suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua de Penconia C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Pencon FC prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Pablo Villaseñor va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Pablo Villaseñor era molt més ràpid que el defensa Rod Wicketts. Al minut 36, el jugador de Pencon FC va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 0.
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pablo Villaseñor va acabar en una passada genial cap al jugador de Pencon FC Fernando Vasco, que va marcar el 3 - 1.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pencon FC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fernando Vasco va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Pablo Villaseñor del Pencon FC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Klym Petrunya gairebé va marcar per a Pencon FC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Raman Tselaval'nikau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Jörn Lossa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pablo Villaseñor per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jörn Lossa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Richárd Duba, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Klym Petrunya quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Acklam United

Goles Goles

  • 151 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 37 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Rod Wicketts.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Acklam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Raúl Valenzuela Turillo va desviar el xut final de Sid Fallon després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Acklam van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Marc Scannell va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zeke Kharabsheh de Acklam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.