Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111584

Amistoso (Int.) 731111584 Información oficial sobre el partido 731111584 en Hattrick

24.04.2024 16:30:00

FC Lysgaard Alineación oficial del equipo 'FC Lysgaard' en el partido 1 - 4 1. FC Pinguin 4.0 Alineación oficial del equipo '1. FC Pinguin 4.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC Lysgaard Alineación oficial del equipo 'FC Lysgaard' en el partido 0 - 8 1. FC Pinguin 4.0 Alineación oficial del equipo '1. FC Pinguin 4.0' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lysgaard

Goles Goles

  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Als 70 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Lysgaard va acabar amb la pilota als peus de Asger Fagerberg que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Lysgaard Šimon Bateško quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Asger Fagerberg va estar a punt d'empatar per a Lysgaard quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Matteo Johnsson va desviar la pilota a l'últim instant.

1. FC Pinguin 4.0

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): En Lucas Tanham donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 28 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Pinguin per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 60. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Lucas Tanham. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 75, Pinguin va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Podge Tector.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lucas Tanham, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Rhys Hunter va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Podge Tector va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Steve Keely. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rhys Hunter de Pinguin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): John Heeley de Pinguin es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.