Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111453

Amistoso (Int.) 731111453 Información oficial sobre el partido 731111453 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

"Universitatea Craiova Alineación oficial del equipo '"Universitatea Craiova' en el partido 5 - 1 Los irreductibles Alineación oficial del equipo 'Los irreductibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
"Universitatea Craiova Alineación oficial del equipo '"Universitatea Craiova' en el partido 3 - 0 Los irreductibles Alineación oficial del equipo 'Los irreductibles' en el partido
Tiene suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"Universitatea Craiova

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Imre Mihalovics, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Stiinta es posava per davant!
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador Imre Mihalovics de Stiinta, després de 38 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Lancelot Paysant entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Stiinta, un peu providencial d'en Răzvan Muşat va situar el 3-1 al panell digital.
  • 137 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 72 en Juho Hillukkala va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Piotr Molenda podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 1 va pujar al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juho Hillukkala va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Quek Chin Guang gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Castellanos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Castellanos al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Imre Mihalovics va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 51 quan Răzvan Muşat de Stiinta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marian Shishakin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antonius Mihali va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Idan Taieb. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Los irreductibles

Goles Goles

  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 19 minuts quan Davide Eboli va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a irreductibles.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 68 minuts, el irreductibles va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.