Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731110928

Amistoso (Int., RC) 731110928 Información oficial sobre el partido 731110928 en Hattrick

24.04.2024 07:00:00

OYM Alineación oficial del equipo 'OYM' en el partido 2 - 1 PiTuaK y sus KoGoll@s Alineación oficial del equipo 'PiTuaK y sus KoGoll@s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OYM Alineación oficial del equipo 'OYM' en el partido 3 - 1 PiTuaK y sus KoGoll@s Alineación oficial del equipo 'PiTuaK y sus KoGoll@s' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OYM

Goles Goles

  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Miguel Rodríguez va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Al minut 2, OYM va disposar d'un penal a favor, però el xut de 岳 (Yue) 新佳 (Xinjia) va ser aturat per Pablo Rollán.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de OYM va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pier Nicola Stanglini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): En 岳 (Yue) 新佳 (Xinjia) es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): OYM va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Laurenţiu Cherciu en un 1 contra 1 amb el porter Pablo Rollán, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Amb 68 minuts disputats, 岳 (Yue) 新佳 (Xinjia) gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Pablo Rollán va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

PiTuaK y sus KoGoll@s

Goles Goles

  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 81, en Rúni Arge del PiTuaK Cia va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Mika Elfving que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 125 Minuto 93 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Adrian Băiţan, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 2 - 1 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Tzanko Metodiev de PiTuaK Cia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 21, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del PiTuaK Cia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Francesc Cabranes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 95, en un 1 contra 1 amb el porter, però 纪 (Ji) 隆基 (Longji) va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Adrian Băiţan des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 107 (Ocasión por la izquierda): Al minut 107 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Adrian Băiţan va fer una jugada per la banda esquerra, però 纪 (Ji) 隆基 (Longji) va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Băiţan.