Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109890

Amistoso (Int., RC) 731109890 Información oficial sobre el partido 731109890 en Hattrick

23.04.2024 19:25:00

HFT Banská Bystrica Alineación oficial del equipo 'HFT Banská Bystrica' en el partido 0 - 1 GwoTeam Alineación oficial del equipo 'GwoTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HFT Banská Bystrica Alineación oficial del equipo 'HFT Banská Bystrica' en el partido 0 - 3 GwoTeam Alineación oficial del equipo 'GwoTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HFT Banská Bystrica

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nicola Fadale! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zacharias Fourdin de HFT BB va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arturo Pulazzi de HFT BB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

GwoTeam

Goles Goles

  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GwoTeam prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Serge Pimentel.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Horacio Carrión va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 4. En Omar Arnaldo Jakimczuk va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Jean-Pierre Cantieni, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Hugo Abisab no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Theofried Mohl va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jean-Pierre Cantieni va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Víctor Burgos va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): GwoTeam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 38, quan Gabriel Melinte va quedar-se sol davant el porter Jean-Pierre Cantieni, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Ionuţ-Adrian Burcu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jean-Pierre Cantieni, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): GwoTeam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jean-Pierre Cantieni va desviar el xut final de Víctor Burgos després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Melinte de GwoTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ionuţ-Adrian Burcu.