Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109484

Amistoso (Int., RC) 731109484 Información oficial sobre el partido 731109484 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

Klub na odczep sie Alineación oficial del equipo 'Klub na odczep sie' en el partido 4 - 0 MANILA gap Alineación oficial del equipo 'MANILA gap' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Klub na odczep sie Alineación oficial del equipo 'Klub na odczep sie' en el partido 3 - 0 MANILA gap Alineación oficial del equipo 'MANILA gap' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Klub na odczep sie

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Jimoh Pnyango va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de odczep.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de odczep va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Oleksii Zarichnyuk progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): Al minut 58 en Minas Yeghoyan va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 65 (Gol de penalti): Minas Yeghoyan va augmentar la diferència de odczep a 4 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Józef Czubaj de odczep gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 32 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): odczep va ser a punt de marcar al minut 32, quan el seu jugador Wojciech Padiasek va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

MANILA gap

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MANILA, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Mohit Prasad va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): MANILA van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Mohit Prasad no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 63, un contraatac del MANILA no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Anicetu Echebarri perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MANILA va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lino Turrido, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ramiro Olivar, el jugador de MANILA va ser expulsat al minut 61.