Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109283

Amistoso 731109283 Información oficial sobre el partido 731109283 en Hattrick

24.04.2024 17:50:00

P-L Commonwealth Alineación oficial del equipo 'P-L Commonwealth' en el partido 1 - 3 KS Mioszki Alineación oficial del equipo 'KS Mioszki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
P-L Commonwealth Alineación oficial del equipo 'P-L Commonwealth' en el partido 1 - 2 KS Mioszki Alineación oficial del equipo 'KS Mioszki' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,4 % 34,7 % 36,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P-L Commonwealth

Goles Goles

  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 80 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Orest Rafalik, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Commonwealth a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Commonwealth va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Sammy Hapnes va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 217 Minuto 76 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Marek Vožný que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Jalo Isoniemi se'n va adonar i el va encarar al minut 76 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Roman Diviš no oblidarà el que li va passar durant el minut 84. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karol Sipavý de Commonwealth amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

KS Mioszki

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Marek Vožný de Mioszki va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Klaudiusz Fronk va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 56, i va fer pujar el 0 - 2 per a Mioszki.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Klaudiusz Fronk la va rematar Stanisław Olejarczyk amb una magnífica volea que va fer pujar per a Mioszki el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Mioszki va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Émile Deloffre va desviar el xut final de Almar den Bakker després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Marek Vožný va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 30, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Jakub Różyński de Mioszki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.