Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108906

Amistoso (Int., RC) 731108906 Información oficial sobre el partido 731108906 en Hattrick

24.04.2024 22:00:00

Popteam Alineación oficial del equipo 'Popteam' en el partido 4 - 0 Filale Young Boys Alineación oficial del equipo 'Filale Young Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Popteam Alineación oficial del equipo 'Popteam' en el partido 2 - 0 Filale Young Boys Alineación oficial del equipo 'Filale Young Boys' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Popteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Constantino Cruz de Popteam aconseguir un gol al minut 19 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Popteam va obtenir un penal al minut 31, que va llançar a la perfecció Michele Macello. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Amb 38 minuts jugats, en Domiciano Brás va augmentar l'avantatge de Popteam a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65 en Killian Rol va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Popteam ho intentava per la dreta per mitjà de Joaquim Araújo Gomes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Miguel João Ornelas, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Popteam van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però David Miguel Vinhas va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Trajano Amores es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Trajano Amores de Popteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel João Ornelas de Popteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Filale Young Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Issoufou Daboné estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Rachid Bouda, als 4 minuts, va fallar per ben poc.