Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108808

Amistoso (Int.) 731108808 Información oficial sobre el partido 731108808 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 0 - 0 Vfl Kalbe/Milde Alineación oficial del equipo 'Vfl Kalbe/Milde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Godlove Alineación oficial del equipo 'Godlove' en el partido 2 - 0 Vfl Kalbe/Milde Alineación oficial del equipo 'Vfl Kalbe/Milde' en el partido
Tiene mala suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Godlove

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Filip Dubovský de Godlove va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Chagadai Kitbuqa es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Chagadai Kitbuqa va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Kurt Potetz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Rafael Felip del Godlove ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kurt Gedsø! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Godlove va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Felip va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kurt Potetz.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oleksii Sibiryakov de Godlove va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Oleksii Sibiryakov de Godlove es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 77.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Aramburú de Godlove la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vfl Kalbe/Milde

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kalbe/Milde va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Hans Friedhelm Rechenmacher, però el porter rival va fer una gran aturada.