Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108796

Amistoso (Int.) 731108796 Información oficial sobre el partido 731108796 en Hattrick

23.04.2024 18:30:00

1.FC Saase Alineación oficial del equipo '1.FC Saase' en el partido 5 - 0 albatros coscorron Alineación oficial del equipo 'albatros coscorron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
1.FC Saase Alineación oficial del equipo '1.FC Saase' en el partido 2 - 0 albatros coscorron Alineación oficial del equipo 'albatros coscorron' en el partido
Tiene bastante suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Saase

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): Hennes Dorth de Saase va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Drogosław Szpala que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Saase va aconseguir el 2 - 0 quan Hennes Dorth va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Saase va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Otto-Peter Kopatschek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Saase pel centre va donar un gran resultat: el gol de Christian Rismo va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Saase va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Toni Kraxner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7, Armando Guillén gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Agustín Cordero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Toni Kraxner de Saase gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

albatros coscorron