Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108577

Amistoso (Int., RC) 731108577 Información oficial sobre el partido 731108577 en Hattrick

23.04.2024 20:15:00

ODY LIMASSOL FC Alineación oficial del equipo 'ODY LIMASSOL FC' en el partido 3 - 2 Kingston Hornets Anniversary Alineación oficial del equipo 'Kingston Hornets Anniversary' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ODY LIMASSOL FC Alineación oficial del equipo 'ODY LIMASSOL FC' en el partido 4 - 0 Kingston Hornets Anniversary Alineación oficial del equipo 'Kingston Hornets Anniversary' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ODY LIMASSOL FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors del ODYFC amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 41, deixant Nicolaas Strobbe en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, ODYFC aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Vasilios Andonas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 78 gràcies a la jugada de Markos Leonidou, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Georgios Violaris va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): ODYFC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Davide Valagussa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Denzil Morris.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bahti Hoşkadem va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Jan Schoop va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Vladimir Tipa del ODYFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Gelson Malcuit una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Jan Schoop va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladimir Tipa de ODYFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kingston Hornets Anniversary

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Theo Wint va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec James Walling sempre és una garantia. Al minut 42, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Theo Wint marcar el 1 - 2 per al Anniversary.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Joel Wedderburn va entorpir al marcador d'en Delbert Marley per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Theo Wint de Anniversary va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.