Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108241

Amistoso (Int.) 731108241 Información oficial sobre el partido 731108241 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Solar Eclipses Alineación oficial del equipo 'Solar Eclipses' en el partido 1 - 3 SVBB Alineación oficial del equipo 'SVBB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Solar Eclipses Alineación oficial del equipo 'Solar Eclipses' en el partido 1 - 3 SVBB Alineación oficial del equipo 'SVBB' en el partido
Tiene un resultado normal 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Solar Eclipses

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 37 minuts quan Tjeerd Voshol va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Sec.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Sec van sortir al contraatac al minut 75, però Olivier Schaaf va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vlad Cotul es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SVBB

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 44 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Hansbernd Schwarzbeck.
  • 173 Minuto 50 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fabrizio Boffelli va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rainald Kiener era molt més ràpid que el defensa Luca Canesa. Al minut 80, el jugador de SVBB va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Hansbernd Schwarzbeck va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 4, i va passar la pilota a Günther Stappenbeck, però aquest no va encertar a marcar.
  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Gernot Kreller va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fabrizio Boffelli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Ritis Grinbergs quasi aconsegueix empatar per SVBB al minut 44, però Luís Serreiro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Tom Stramsak va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Oskar Eigenrauch de SVBB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.