Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107781

Amistoso (Int., RC) 731107781 Información oficial sobre el partido 731107781 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

Xaverov SK Alineación oficial del equipo 'Xaverov SK' en el partido 0 - 4 Achillini Warriors Alineación oficial del equipo 'Achillini Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xaverov SK Alineación oficial del equipo 'Xaverov SK' en el partido 0 - 2 Achillini Warriors Alineación oficial del equipo 'Achillini Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xaverov SK

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): El Xaverov va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Viktor Findejs la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vladislav Roubal de Xaverov la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Achillini Warriors

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Giancarlo 'Salagol' Salaorni va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 184 Minuto 16 (Gol de penalti): Passaven 16 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Giancarlo 'Salagol' Salaorni va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Marco Erba estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Giancarlo 'Salagol' Salaorni va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 3 al minut 48.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Achillini va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Silviu-Daniel Racoveanu.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Danny Ranum de Achillini no va ser gol per ben poc.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Silviu-Daniel Racoveanu, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Achillini va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Silviu-Daniel Racoveanu de Achillini va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Giobbe Mariotti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Achillini quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Giobbe Mariotti va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerald Neumayer de Achillini va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.