Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107677

Amistoso (Int., RC) 731107677 Información oficial sobre el partido 731107677 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 4 - 2 Lokomotiv Selvik Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Selvik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 4 - 1 Lokomotiv Selvik Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Selvik' en el partido
Tiene un resultado normal 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTINGARRULO

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Corria el minut 2, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. SPORTINGARRULO s'avançava en el marcador després que en Frazer Collins xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ilarratz Intxaurraga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SPORTINGARRULO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 37.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan SPORTINGARRULO va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Daniel Monac des de dins de l'àrea.
  • 116 Minuto 67 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Tadeusz Szymczyk va acabar en una passada genial cap al jugador de SPORTINGARRULO Iván Vierzón, que va marcar el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Frazer Collins, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El SPORTINGARRULO ho intentava per la dreta per mitjà de Frazer Collins, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Tadeusz Szymczyk arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mauro Ahedo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Tadeusz Szymczyk una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Kristian Tjelta va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lokomotiv Selvik

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El contraatac de Lokomotiv va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Anders Kleivane va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Luis Thorsen va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Lokomotiv va reduir diferències al marcador: 4 - 2 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Arne Holm va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arne Holm de Lokomotiv va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Claes Krøger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.