Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107539

Amistoso 731107539 Información oficial sobre el partido 731107539 en Hattrick

24.04.2024 10:00:00

Nirolf FC Alineación oficial del equipo 'Nirolf FC' en el partido 3 - 3 FC MARISEL Alineación oficial del equipo 'FC MARISEL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nirolf FC Alineación oficial del equipo 'Nirolf FC' en el partido 0 - 3 FC MARISEL Alineación oficial del equipo 'FC MARISEL' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nirolf FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Nirolf eren letals, i Adrian-Florin Băbuşcă va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Nirolf van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Levent Wellnhammer.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Niklas Steinbrücke va marcar al minut 91 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Constantin Balog va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Nirolf se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Casimiro Pregrasso de Nirolf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC MARISEL

Goles Goles

  • 170 Minuto 25 (Gol de falta): Al minut 25 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Cosmin Şerbănescu va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): MARISEL agafava avantatge al minut 55 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dániel Tasi amb mestria.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb 70 minuts jugats, Oron Tabashi de MARISEL va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Cosmin Şerbănescu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Cosmin Adelean quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miloš Završnik ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Marius Curcudel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Cosmin Adelean, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, un refús desafortunat de Marius Curcudel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alex Tudorache no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marin Brândea després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marius Curcudel va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Tudorache.