Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107476

Amistoso (Int.) 731107476 Información oficial sobre el partido 731107476 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

EUROALBA Alineación oficial del equipo 'EUROALBA' en el partido 0 - 1 FC Girdonex Prague Alineación oficial del equipo 'FC Girdonex Prague' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
EUROALBA Alineación oficial del equipo 'EUROALBA' en el partido 1 - 2 FC Girdonex Prague Alineación oficial del equipo 'FC Girdonex Prague' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,1 % 53,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EUROALBA

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Ismael Fernández Daza va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Yasser Azizi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Zindan Al-Medhwahi va estar a punt d'empatar per a EUROALBA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sebastián Gabriel Erviti va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chus Torrente de EUROALBA es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

FC Girdonex Prague

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Girdonex va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Ismael Otero va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Ismael Otero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Werner Müller von der Lühne, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Girdonex va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Uroš Vuković de Girdonex va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Kwame Phelan va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Alfonso Barriga va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Uroš Vuković al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Kwame Phelan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfonso Barriga, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Girdonex quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Maher Ragaei va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.