Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107270

Amistoso (Int., RC) 731107270 Información oficial sobre el partido 731107270 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

FC SAGE Alineación oficial del equipo 'FC SAGE' en el partido 1 - 3 Ag o Pb Football Club Alineación oficial del equipo 'Ag o Pb Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC SAGE Alineación oficial del equipo 'FC SAGE' en el partido 0 - 1 Ag o Pb Football Club Alineación oficial del equipo 'Ag o Pb Football Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SAGE

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Chris 'The Hitman' Baxendale, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del SAGE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Eraldo Segala hauria d'haver estat gol al minut 23 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 48 minuts, en Gianluca Frontaurea no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El SAGE va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Einar Indrelid la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el SAGE va posar setge sobre la defensa central visitant però en Nazzareno Pelloso no va estar gens encertat.

Ag o Pb Football Club

Goles Goles

  • 164 Minuto 13 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Tam Nowak de Ag o Pb va marcar de penal l'empat al minut 13.
  • 137 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): Isidoro Quevedo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 19 de joc. Zoltán Tomić es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SAGE. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Nathanial Anderson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ag o Pb es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Jordy Pedraza va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ag o Pb que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Ag o Pb van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 76, però el xut de Alshyn Aksakov des de l'esquerra va sortir desviat.