Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107257

Amistoso 731107257 Información oficial sobre el partido 731107257 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido 0 - 3 Madrid Rio CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Rio CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Metalurjicas Priego Alineación oficial del equipo 'Metalurjicas Priego' en el partido 0 - 6 Madrid Rio CF Alineación oficial del equipo 'Madrid Rio CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Metalurjicas Priego

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Sandro Pedraza va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Alexandre Campà marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Antonio Villafuentes que va xutar a fora per molt poc.

Madrid Rio CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Giovanni Marigliano, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, Dameon Cashman va pentinar un córner cap al segon pal que Abdelmajid Lamari va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Abdelmajid Lamari va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Bruno Alexandre Gonçalves va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, el M RIO va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pierre Ginjaar s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Pierre Ginjaar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. M RIO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Omiros Adamantopoulos. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pierre Ginjaar de M RIO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.