Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106558

Amistoso (Int., RC) 731106558 Información oficial sobre el partido 731106558 en Hattrick

23.04.2024 19:20:00

Ehi Team71 Alineación oficial del equipo 'Ehi Team71' en el partido 2 - 6 SUNS FC Alineación oficial del equipo 'SUNS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ehi Team71 Alineación oficial del equipo 'Ehi Team71' en el partido 3 - 3 SUNS FC Alineación oficial del equipo 'SUNS FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ehi Team71

Goles Goles

  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): En Jónas Helgason conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-5
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Team71. A fi d'aconseguir el 2 - 5, van tocar-la en curt per tal que Aarni Keisala xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Jónas Helgason va disposar d'una bona oportunitat al minut 30, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Luis Alberto Nastasi no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Shahjahan Rahi que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al 72, Luis Alberto Nastasi hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Igor Repczyński. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Antonio De Lope de Team71 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anthony Douet.

SUNS FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Truls Skau quedar desmarcat i marcar per a SUNS al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Krzysztof Łoboda va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Krzysztof Łoboda, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al 60 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a SUNS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Witold Dzedzej es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Krzysztof Łoboda va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 63, i va fer pujar el 0 - 5 per a SUNS.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 85 de partit va donar a SUNS l'avantatge per 2 - 6. Witold Dzedzej en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Francisco Echague va entorpir al marcador d'en Florian Koch per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SUNS va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dominik Zboina, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Tomasz Dudkowski de SUNS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.