Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106321

Amistoso (Int., RC) 731106321 Información oficial sobre el partido 731106321 en Hattrick

23.04.2024 18:25:00

Spackos United Alineación oficial del equipo 'Spackos United' en el partido 6 - 4 Klettheyggj Alineación oficial del equipo 'Klettheyggj' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Spackos United Alineación oficial del equipo 'Spackos United' en el partido 3 - 3 Klettheyggj Alineación oficial del equipo 'Klettheyggj' en el partido
Tiene bastante suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,3 % 43,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spackos United

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Adamo Rabier va donar a Spackos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Jan Friedenthal s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Adamo Rabier va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Spackos empatava el partit, 3 a 3, al minut 68.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Kaimana Teuru de Spackos és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 3.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Adamo Rabier va clavar el 5 - 4 per a Spackos amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Spackos Chris Nass, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Georg Ziska. El marcador continuava 5 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Bhola Bisi va xutar fora per a Spackos, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Nico Tannenschlag de Spackos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Georg Ziska en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 4.

Klettheyggj

Goles Goles

  • 138 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Magnus Nielsen va anar directament als peus de David Brablík que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 27, quan Hanns-Walter Ferentz va posar els visitants Klettheyggj per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En David Brablík va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Hans Meinhard Arge va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eliesar á Marknoyri després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Walter Dobroschke va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Abel Rodrigues Galvao va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Walter Dobroschke va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Al minut 99 de partit, David Brablík quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Es duien 105 minuts de partit jugats quan Eliesar á Marknoyri va estar a punt de posar per davant a Klettheyggj amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Walter Dobroschke va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eliesar á Marknoyri de Klettheyggj es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Brablík de Klettheyggj amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 110, Ilija Grković de Klettheyggj va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Klettheyggj Abel Rodrigues Galvao va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Walter Dobroschke va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 4 - 4
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat David Brablík xutant per a Klettheyggj va fer anar la pilota just on la volia, però Walter Dobroschke, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Klettheyggj, Eliesar á Marknoyri, col·locà la pilota just a les mans d'en Walter Dobroschke. El marcador: 5 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Hans Meinhard Arge de Klettheyggj va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 4.