Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106289

Amistoso (Int.) 731106289 Información oficial sobre el partido 731106289 en Hattrick

24.04.2024 15:20:00

Ironskull4 Alineación oficial del equipo 'Ironskull4' en el partido 4 - 2 Victoria Częstochowa Alineación oficial del equipo 'Victoria Częstochowa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ironskull4 Alineación oficial del equipo 'Ironskull4' en el partido 2 - 1 Victoria Częstochowa Alineación oficial del equipo 'Victoria Częstochowa' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,6 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ironskull4

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Chihabeddine Mahdoufi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ironskull4.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Ironskull4, atacant per l'esquerra al minut 69, va aprofitar el magnífic llançament de Rens van Minnen per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 83, en Cyprien Bayema la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jérémie Payet que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 136 Minuto 87 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Léo Geuens es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Rens van Minnen per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 87 passava a ser 4 - 2.

Victoria Częstochowa

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 26. L'anotador per Victoria va ser Jerzy Strzębała, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 190 Minuto 84 (Gol de falta): El Sushil Shah va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Victoria. 3-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Jerzy Strzębała per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 14, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 270 Minuto 27 (Ocasión de falta): El Victoria va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 27 amb un llançament de falta perillós. En Jerzy Strzębała però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Jörg Pabst va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jean-David Veuillet va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.