Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105987

Amistoso (Int.) 731105987 Información oficial sobre el partido 731105987 en Hattrick

25.04.2024 00:30:00

La Chacra Football Club Alineación oficial del equipo 'La Chacra Football Club' en el partido 1 - 3 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Chacra Football Club Alineación oficial del equipo 'La Chacra Football Club' en el partido 2 - 0 CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Chacra Football Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Mario Dalpasso facilitava les coses al Chacrita amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 el Chacrita va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mario Dalpasso no va estar gens encertat.
  • 210 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Mario Dalpasso quasi empata el partit al minut 74, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César 'Manteca' Mantas.

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pedro Ibarburen de CSKA va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 56 minuts quan Antoni Ponsdomènech va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a CSKA.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CSKA eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 75, Nicolás Soto va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El CSKA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Víctor Giance va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.