Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105512

Amistoso (Int.) 731105512 Información oficial sobre el partido 731105512 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

FC Topillos Alineación oficial del equipo 'FC Topillos' en el partido 2 - 6 Acadêmicos do Pêra Alineación oficial del equipo 'Acadêmicos do Pêra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Topillos Alineación oficial del equipo 'FC Topillos' en el partido 4 - 1 Acadêmicos do Pêra Alineación oficial del equipo 'Acadêmicos do Pêra' en el partido
Tiene mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Topillos

Goles Goles

  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Topillos per la dreta va donar com a resultat un gol de Tobias Feltgen al minut 71 que reduïa la distància a 1 - 6.
  • 102 Minuto 74 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Topillos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Moisés Moreno Mora en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 55 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 55 amb una falta ben llançada per en Moisés Moreno Mora, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Cassaccia.

Acadêmicos do Pêra

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Quan passaven 14 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Acadêmicos. En José Behenck va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Passaven 31 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En José Behenck va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Acadêmicos sempre confia amb les genialitats d'en Nicolas Schæfer; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 3.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, Acadêmicos va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Lédio Ciríaco.
  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Vander Márcio Vargas arribés a peus de Floriano Azeitona, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Acadêmicos el 0 - 5.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 48 de partit va donar a Acadêmicos l'avantatge per 0 - 6. Claudiano Vieiras en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Fernando Pereira Novo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Roluf Clement, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Claudiano Vieiras va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Claudiano Vieiras, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 65 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Acadêmicos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Mauri Ardizzoni de Acadêmicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Behenck de Acadêmicos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.