Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105328

Amistoso 731105328 Información oficial sobre el partido 731105328 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

RCD Soret Alineación oficial del equipo 'RCD Soret' en el partido 1 - 2 Warhammer 2.0 Alineación oficial del equipo 'Warhammer 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Soret Alineación oficial del equipo 'RCD Soret' en el partido 3 - 0 Warhammer 2.0 Alineación oficial del equipo 'Warhammer 2.0' en el partido
Tiene mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Soret

Goles Goles

  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Soret aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Alf Hofman va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Idan Madmony va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Luis Siles va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Idan Madmony de Soret va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Perdices de Soret es va guanyar la targeta groga merescudament.

Warhammer 2.0

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Cornel Ivasuc estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lesław Jarmoluk va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 33.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Warhammer prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Stipe Cimera.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Warhammer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jaume Ratés, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 67 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francisco Marín Duro va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Amós Pedroso va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amós Pedroso de Warhammer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.